Calculator RCA Auto
Date Initiale
Tip Persoana
Categoria Vehicului
Capacitate Cilindrică [cm2]
Varsta Propietar Autoturism
Masa maxima [tone]
Masa maxima
Putere [CP]
Capacitate Cilindrica [cm2]
Număr locuri
Categorie
Cost RCA
lei

Acest calculator foloseste ultimile technologii web fiind o aplicatie web progresiva ce poate fi instalata prin simpla adaugare pe ecranul de pornire sau pe desktop. Folosirea acestui calculator ca si aplicatie permite folosirea lui chiar si offline si doar la un click distanta. Mai multe detalii despre progressive web apps (pwa) gasiti pe google.

Descrie calculator RCA auto

Aceasta este doar o valoare orientativa ca support pentru calculul general al costurilor auto de pe pagina de start pentru cazul in care nu aveti nici o idee care este valoarea RCA.

Calculul de mai sus este făcut pe baza proiectului de Hotarare privind stabilirea tarifelor de prima maxime aplicabile de catre societatile de asigurare RCA ce a fost publicat spre dezbatere publica in data de 27.10.2016 pe portalul Ministerului Finantelor Publice.Tarifele de prima maxime se stabilesc pentru clasa de bonus/malus B0.

Calculatorul de față vă informează care este tariful orientativ pentru polița RCA stabilit prin lege.

Acest calculator este pur informativ, are ca scop să vă ajute a vă forma o idee generală asupra costurilor RCA. Pentru un calcul exact pentru situația dumneavoastră apelați la o firmă de specialitate.

Pentru mai multe detalii privind metoda de calcul al tarifelor maximale RCA puteți consulta raportul privind tarifele maximale in format pdf.