Calculator Consumabile Auto
Date Initiale
Kilometri anuali Kman

Kilometri anuali reprezintă numărul mediu de kilometri pe care aproximați că îi parcurgeți de-a lungul unui an. Introduceți o valoare aproximativă pentru situația dumneavoastră.

Numărul de kilometri anuali parcurși este cel mai important factor în determinarea costurilor consumabilelor. De aceea este este absolut necesar să introduceți o valoare pentru cazul dumneavoastră. Practic de aici pornește întreg calculul.

Consumabila Cost Km Schimb Cost Anual
Anvelope leian
Ulei+ leian
Filtre leian
Frane leian
Consumabila5 leian
Scoate Consumabila Adauga Consumabila
Cost Consumabile
1200 lei

Acest calculator foloseste ultimile technologii web fiind o aplicatie web progresiva ce poate fi instalata prin simpla adaugare pe ecranul de pornire sau pe desktop. Folosirea acestui calculator ca si aplicatie permite folosirea lui chiar si offline si doar la un click distanta. Mai multe detalii despre progressive web apps (pwa) gasiti pe google.

Legenda Prescurtari

A - Automat
Valoarea este calculata automat de calculator. Este o aproximare in functie de datele initiale. Alege A ori de cate ori vrei sa vezi valoare aproximata.

B - Blocat
Valoare blocata. Puteti bloca fie o valoare calculata automat fie o valoare introdusa manual de voi. In acest mod valorile ce le considerati potrivite pentru o anumita categorie nu se mai modifica.

Descrie calculator consumabile auto

Acesta este un calculator simplu pentru calculul costurilor consumabilelor unui autoturism de-a lungul unui an. Introduceți consumabilele pe care le aveți de-a lungul timpului și un numar aproximativ de kilometri la care faceti schimbul pentru fiecare consumabila din lista. De exemplu pentru anvelope introduceti costul unui set de anvelope si numarul de kilometri la care faceti schimbul anvelopelor in general. Astfel in functie de cati kilometri rulati anual si la cati kilometri schimbati anvelopele aveti un calcul aproximativ al costului dat de anvelope anual.